Історичні особливості розвитку міжнародного олімпійського руху сучасності - Яловик, Володимир Трохимович; Яловик, Антон Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичній розробці висвітлено загальні основи про особливості зародження олімпійського руху, значення Олімпійських ігор для суспільства. Відродження олімпійського руху, структуру МОК та основні етапи розвитку олімпійського руху в ХХ столітті. Поданні питання й завдання для самостійного опрацювання. Видання буде корисним студентам факультетів фізичної культури й іншим особам, які цікавляться Олімпійськими іграми й олімпійським рухом.
Keywords: Олімпійські ігри; олімпійський рух; міжнародний олімпійський рух; 796.032(091)(07)