Фінансовий лізинг як джерело фінансування розвитку підприємств України - Дем'янчук, О.; Ковальчук, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено фінансовий лізинг як джерело фінансування розвитку підприємств України
Keywords: фінансовий лізинг; розвиток підприємства