Практика з екскурсійно-туристичної діяльності - Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методична розробка містить інформацію про мету, завдання, зміст, порядок проходження та підведення підсумків виробничої практики з екскурсійно-туристичної діяльності, список рекомендованої літератури, термінологічний словник, зразки оформлення звітності виробничої практики та основних екскурсійних документів. У навчально-методичному виданні подано методичні вказівки здобувачам вищої освіти щодо: основних етапів підготовки, організації, методики розробки та техніки проведення нової екскурсії; виконання індивідуального завдання; оформлення звітної документації. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 027 Музеєзнавство, пам’яткознавство.
Keywords: планування й організації екскурсійного обслуговування; розробка туристичних маршрутів; проведення екскурсій; 796.5(072)