Можливості штучного інтелекту у початковій освіті - Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2024)
У публікації актуалізовано зміст феномену штучного інтелекту (ШІ) та його місця у освітньому процесі початкових класів, наведено можливості окремих видів ШІ в професійній діяльності учителів початкових класів, а також – основні недоліки застосування ШІ, наведено перспективи подальших досліджень.
Keywords: штучний інтелект; ШІ; застосування ШІ у початкових класах; artificial intelligence; AI; application of AI in primary classes; 373.01:004.8