Економіка та організація біржової діяльності: методичні рекомендації до самостійної роботи - Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації призначені для допомоги при самостійному опрацюванні тем, винесених на самостійне опрацювання з освітнього компонента «Економіка та організація торгівлі». Рекомендовано здобувачам освіти 2 курсу освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Метою самостійної роботи є набуття здобувачами вищої освіти практичних навичок щодо засвоєння знань з теорії розвитку інфраструктури товарного ринку, управління діяльністю підприємства в галузі просування, зберігання та продажу товарів і послуг, забезпечення потреб споживачів. Для виконання роботи здобувач освіти обирає та опрацьовує теоретичне питання.
Keywords: торгівля; товаропостачання; організація торгівлі; торговельне підприємство; 339.138(075.8)