Теоретичні засади пунктуаційної системи французької писемної мови - Станіслав, Ольга Вадимівна; Stanislav, Olha V. (Ужгородський національний університет, 2006)
У статті досліджуються визначальні принципи функціонування французької пунктуаційної системи. З’ясовуються напрямки її розвитку у сучасній французькій мові. This article deals with are the main principles of the functioning of French punctuation. The tendencies of its development in modern French are investigated.
Theoretical basis of punctuation in written French
Станіслав Ольга Вадимівна - кандидат філологічних наук, доцент кафедри романських мов та інтерлінгвістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: пунктуація; інтонаційний принцип; синтаксичний принцип; семантичний принцип; punctuation; semantic principle; syntactic principle; intonation principle