Роль ux-дослідження у створенні landing page із високим конверсійним потенціалом - Линник, Юрій; Окис, Неля (My University, 2023)
Статтю присвячено вивченню ролі окремих методів ux-дослідження у створенні landing page із високим конверсійним потенціалом. У роботі обґрунтовано такі поняття як landing page та конверсія. Розглянуто базову структуру landing page та різницю між іншими видами сайтів. Особливу увагу приділено важливості використання таких методів ux-дослідження як брифування клієнта(власника бізнесу) та customer interview(користувацьке інтерв’ю) у процесі створення landing page із високим конверсійним потенціалом.
Keywords: landing page; ux-дослідження; конверсія; бриф; customer interview; веб-сайт