Фізіологія травлення - Качинська, Тетяна Валеріївна; Козачук, Наталія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичне видання призначено для використання при самостійній роботі студентами та під час проведення лабораторних занять як для студентів, так і для викладачів, у ВНЗ III-IV рівня акредитації природничих та медичних спеціальностей, котрі вивчають фізіологію людини, що дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тематичного модульного блоку по темі «фізіологія травлення». Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з фізіології травлення під час вивчення курсу «Фізіологія людини» розроблені для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальностями: 091 «Біологія», 222 «Медицина», 227 «Фізична реабілітація» та ін. Методичне видання містить інформаційні матеріали та методичні вказівки для виконання лабораторних робіт по фізіології травлення.
Keywords: травлення; ферменти; жовч; слина; шлунковий сік; 612.3(072)