Знищення штучно створеної нерухомої речі: сучасні проблеми правового регулювання та практики правозастосування - Спєсівцев, Денис Сергійович (Юрінком Інтер, 2018)
Стаття присвячена розгляду знищення нерухомої речі як підстави припинення її існування, а також існування речових прав на неї. Визначаються критерії нерухомості як об’єкта цивільних прав, встановлюються особливості прогресивних та регресивних проявів динаміки об’єкта нерухомості в світлі категорій «незавершене будівництвом нерухоме майно», «завершене будівництвом нерухоме майно», «пошкодження нерухомої речі», «знищення нерухомої речі». Аналізується практика правозастосування, пов’язана з питаннями знищення нерухомості
Keywords: цивільне право; нерухомість; незавершене будівництво; пошкодження; знищення; 347.214.2