Наталія Несторівна Коцан : біобібліогр. покажч. до 50-річчя від дня народж. - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2015)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях українського науковця, доктора географічних наук, професора кафедри країнознавства і міжнародних відносин Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки - Наталії Несторівни Коцан. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1992 до 2013 рр., а також біографічні дані та вітання колег. Адресовано науковцям, викладачам, аспірантам, студентам.
Keywords: bibliography; бібліографічні видання; Коцан Н. Н.; Kotsan N. N.; 72(4УКР-4ВОЛ)я1