Чинники, що впливають на формування державного управління - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymyuk, O. (Волинська обласна державна адміністрація, 2012)
Становлення результативного та ефективного державного управління можливе за умови врахування особливостей початку XXI століття, що характеризується глобальною інтеграцією економічних і політичних відносин, науково-технічного прогресом, розвитком правової держави та громадянського суспільства
Keywords: державне управління; форма держави; функціонування державного управління