Роль інтеграційних процесів у розвитку банків як корпорацій - Подлевський, А.; Вoзнюк, Т. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено роль інтеграційних процесів у розвитку банків як корпорацій
Keywords: бaнкiвcька cиcтeма; інтеграційні процеси