Методичні рекомендації до проходження навчально-наукової практики - Павлова, Олена Миколаївна; Шостак, Людмила Василівна; Павлов, Костянтин Володимирович; Хомюк, Наталія Леонідівна; Якимчук, Аліна Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до проходження навчально-наукової практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність та 051 Економіка денної та заочної форми навчання містять основні вимоги до проходження практики, оформлення супровідної документації, оформлення та написання звіту з проходження практики.
Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання за спеціальністю 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітньо-професійної програми Економіка підприємства та за спеціальністю 051 Економіка освітньо-професійної програми Економіка довкілля і природних ресурсів.
Keywords: навчально-наукова практика; 05; 076; 378.2:001.891(072)