Реабілітаційні зони України - Собко, Валентина Григорівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, Географічний факультет, 2014)
Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію з навчальної дисципліни «Реабілітаційні зони України», яка викладається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Інститут фізичної культури та здоров‘я) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Підбір матеріалів завершено у березні 2014 р.
Бібліографічні матеріали згруповано за розділами: І. Основні концепції реабілітаційного районування в Україні 1. Основні принципи реабілітаційного районування. Територіальна реабілітаційна система в Україні. Основи реабілітаційного районування в Україні 2. Класифікація курортів. Показання та протипоказання реабілітації хворих на курортах в Україні 3. Основні методи реабілітації хворих та профілактики захворювань на курортах 4. Природні реабілітаційні ресурси в Україні 5. Перспективи розвитку санаторно-курортної сфери в Україні 6. Умови формування територіально-реабілітаційного комплексу Волинської області. Природні реабілітаційні ресурси Волині ІІ. Реабілітаційні регіони України та Волинської області 7. Особливості функціонування реабілітаційних закладів Кримського реабілітаційного району 8. Особливості функціонування реабілітаційних закладів Одеського та Азовського реабілітаційних районів 9. Особливості функціонування реабілітаційних закладів Дніпровсько-Дністровського реабілітаційного району 10. Особливості функціонування Шацько-Любомльського реабілітаційного району 11. Особливості функціонування Луцько-Ківерцівського та Ковельсько-Турійського реабілітаційних районів
Keywords: бібліографічні видання; Волинь; реабілітаційні зони України; 75я1