Нарисна геометрія: методичні вказівки до виконання самостійних робіт - Лелик, Ярослав Романович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни “Нарисна геометрія”, складено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму 0202 - Мистецтво, спеціальності “ Образотворче мистецтво” ethodical pointing to implementation of independent works on discipline "Sketch geometry", it is made in accordance with the educationally-professional program of preparation of bachelor straight 0202 is Art, specialities " Fine art"
Мета курсу – засвоєння теоретичних основ побудови зображень, опанування студентами методами побудови зображень просторових форм на площині, вміння користуватися способами розв’язку на площині позиційних та метричних задач, пов’язаних із просторовими формами, набуття навичок складання раціональної послідовності розв’язання задач геометричного моделювання, рішення задач на взаємну належність і взаємний перетин геометричних фігур, вивчення методів побудови зображень простих предметів у прямокутних проекціях і аксонометрії.
Keywords: Площини проекцій; Методи проектування; Епюр Монжа; Сліди прямої