Мельник Володимир Миколайович - Радзій, В. Ф.; Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2011)
Подано дати життя, наукової, педагогічної і громадської діяльності, а також бібліографічний опис наукових публікацій українського вченого, інженера-аерофотогеодезиста, доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри геодезії, землевпорядкування та кадастру Волинського національного університету імені Лесі Українки – Володимира Миколайовича Мельника. Вміщено основні наукові праці за напрямами, які він започаткував щодо методів вивчення мікроструктури грунтів Волині за допомогою РЕМ-мікроскопії, методів оцінки геометричних параметрів деструктивних змін кісткової тканини, проблем обробки даних дистанційного зондування Землі, інженерно-геодезичне забезпечення експлуатації греблі водосховища Хмельницької АЕС. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з ДСТУ ГОСТу 7.1:2006 “Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання”. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студенті
Keywords: бібліографічні видання; Мельник В. М.; 91.9:26.8д; 016:52