Методичні рекомендації із дисципліни «Основи інформатики та програмування у початковій школі» - Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2022)
Навчально-методичний посібник призначений для підготовки здобувачів освіти спеціальності 013 Початкова освіта. Він укладений згідно силабусу навчальної дисципліни «Основи інформатики та програмування у початковій школі» та містить основні відомості щодо структури навчальної дисципліни, плани лекцій та лабораторних занять, матеріали для самостійної роботи студентів, а також – методичні рекомендації та дидактичні матеріали.
Keywords: основи інформатики; програмування у початкових класах; Scratch; 373.3.016:004](072)