Можливості дозвіллєвої діяльності у формуванні в учнів відповідального ставлення до здоров’я - Петрович, Валерій Степанович; Петрович, Валерий Степанович; Petrovych, Valerii S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розкрито особливості використання потенціалу дозвіллєвої діяльності у формуванні відповідального ставлення до здоров’я у дітей та молоді, висвітлено дієві форми та методи організації вільного часу школярів. Ключові слова: підлітки, відповідальне ставлення до здоров’я, дозвілля, форми і методи культурно-дозвіллєвої діяльності. В статье раскрыты особенности использования потенциала досуговой деятельности в формировании ответственного отношения к здоровью у детей и молодежи, отображены действенные формы и методы организации свободного времени школьников. The article reveals peculiarities of usage of leisure-activity in the process of forming with children and youth of the responsible attitude to health. The author highlights efficient forms and methods of organization of free time of pupils.
Возможности досуговой деятельности в формировании в учащихся ответственного отношения к здоровью
Opportunities of the leisure-activity in the process of forming with pupils of the responsible attitude to health
Keywords: підлітки; відповідальне ставлення до здоров’я; дозвілля; форми і методи культурно-дозвіллєвої діяльності; подростки; ответственное отношение к здоровью; досуг; формы и методы культурно-досуговой деятельности; support; responsible attitude to health; forms and methods of cultural and leisure activity