Особливості «Туристського атласу Волинської області» - Зузук, Ф. В.; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Антипюк, О. В.; Zuzuk, F. V.; Karpyuk, Zoia K.; Antupyuk, O. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Розглянуто питання структури «Туристського атласу Волинської області», змісту кожного з розділів, інформаційних довідок та ілюстрованих матеріалів до окремих карт. The paper examines structure of the Tourist atlas of Volyn Region, contents of every section, of informative certificates and illustrative materials to the separate maps.
Antupyuk O. V. Features of the «Tourist Atlas of Volyn Region»
Роботу виконано на кафедрі географії ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: Туристський атлас; структура; зміст розділів; довідковий матеріал; Tourist atlas; structure; contents of sections; reference-book