Шляхи підвищення мотивації студентів до фізичного виховання й спорту у вищому навчальному закладі - Карабанов, Анатолій; Карабанова, Надія; Зубрицький, Богдан; Karabanov, Anatolii; Karabanova, Nadiia; Zubritskyy, Bogdan (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті висвітлено стан здоров’я студентської молоді, проблеми функціонування фізичного виховання у вищих навчальних закладах, а також виявлено їх ставлення до фізкультурно-спортивної діяльності під час навчання у ВНЗ. In the article the students’ health condition and problems of physical education classes in higher education institutions are highlighted. The students’ attitude to the sports and physical education during the university studies is revealed.
Ways to Increase Students’ Motivation for Physical Education and sports in Higher Education Institution
Keywords: студенти; мотиви; фізичне виховання; фізкультурно-спортивна діяльність; students; motivation; physical education; sports activities