Центр масової комунікації (Спічрайтинг. Інтернет-комунікація. Переклад) - Біскуб, Ірина Павлівна; Biskub, Iryna; Палійчук, Анна Леонардівна; Paliychuk, Anna (Східноєвроп. нац. ун-т м. Лесі Українки, 2013)
«Центр масової комунікації» - практичний проект кафедри прикладної лінгвістики інститут іноземної філології СНУ імені Лесі Українки, в основі якого стоїть бачення мови як інструменту досягнення практичних, прикладних цілей - створення ефективного мовленнєвого іміджу, написання агітаційних промов, лінгвістична обробка та редагування Інтернет-ресурсів, професійний переклад.
Keywords: комунікація; спічрайтинг; переклад; інтернет-комунікація; веб-сайт; публічний; communication; spichrayting; translation; website