Про деякі алгоритми відшукання гамільтонових циклів на числових графах - Гришанович, Тетяна Олександрівна (Одеський національний університет імені І.І.Мечникова, 2011)
Про деякі алгоритми відшукання гамільтонових циклів на числових графах. Гришанович Т.О. Робота присвячена проблемі відшукання гамільтонових циклів на числових графах. Зокрема, розглядаються алгоритм з поверненням, алгоритм Approx-TSP(G) та алгоритм із поліноміальним часом. Аналізується часова складність даних алгоритмів.
Keywords: гамільтоновий цикл, арифметичні графи, складність алгоритму