Організація діяльності музейних установ як дозвіллєвих центрів: сучасні тенденції - Петрович, Валентина Василівна (Мукачівський державний університет, 2025)
Соціальні виклики сучасності диктують необхідність трансформаційних змін у всіх сферах суспільного життя. Від впровадження інноваційних методів і технологій діяльності не залишаються осторонь й музейні установи. В них документуються процеси і явища природи та суспільства, комплектуються, зберігаються, досліджуються колекції музейних предметів, організовується їх використання у наукових та освітньо-виховних цілях.
Keywords: музейні установи; колеції музейних предметів; інноваційні способи комунікації з суспільством; мультикультуралізм; 069.1