Дієслова із заперечною проклітикою у давньоанглійських текстах - Захарчук, І. О.; Zakharchuk, I. O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті дослідженно дієслова із заперечним префіксом у давньоанглійській мові. Вперше змодельовано морфологічну парадигму дієслів із заперечною проклітикою. The present paper is focused on the investigation of negative proclitic in the verb structure in the Old English Language. The morphological paradigm of the verbs with a negative proclitic is modeled.
Verbs with a Negative Proclitic in Old English Texts
Keywords: заперечення; проклітика; дієслівна парадигма; категорія; синхронія; діахронія; дистрибуція; negation; proclitic; verb paradigm; category; synchrony; diachrony; distribution