Іншомовні аспекти фахової між культурної комунікації в сучасній вітчизняній і зарубіжній науковій літературі - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P. (Запорізький національний університет, 2013)
У статті розглядаються основні напрямки сучасних вітчизняних і зарубіжних наукових досліджень з іншомовної фахової міжкультурної комунікації. Aspects of the professional foreign language of intercultural communication in modern domestic and foreign scientific literature. The paper discusses the main directions of current domestic and foreign scientific research in the field of professional foreign language intercultural communication.
Keywords: професійно-орієнтовне спілкування; іноземна мова; наукові дослідження; перекладознавство; євроінтеграція; professional - oriented communication; foreign language; scientific research; translation; European integration