Формування підходу до комплексного оцінювання персоналу підприємства - Бортнік, Світлана Миколаївна; Саган, Марія Володимирівна; Bortnik, Svitlana M.; Sagan, Mariia V. (My University, 2014)
В статті розглядаються складові різних підходів до оцінювання персоналу як засобу підвищення ефективності діяльності підприємства. Проаналізовано підходи до оцінювання персоналу як засобу підвищення ефективності діяльності підприємства. Встановлюються переваги та недоліки використання кожного з них. З врахуванням особливостей аналізованих підходів запропоновано процедуру комплексного оцінювання працівників. The constituents of different approaches for the evaluation of personnel as a mean for increasing enterprise’efficiency are examined in the article. Advantages and disadvantages of usage each of them are defined here. A procedure of complex evaluation of workers is proposed taking into consideration peculiarities of all approaches.
Forming an approach for complex evaluation of enterprise' personnel
Формирование подхода к комплексному оцениванию персонала предприятия
Keywords: оцінювання персоналу; критерії оцінювання персоналу; методи оцінювання персоналу підприємства; evaluation of personnel; criteria of evaluation; evaluation methods