Історія Греції та Риму : навчально-методичні матеріали - Шульга, С.А.; Shulga, S.A. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2002)
Навчально-методичні матеріали з курсу "Історія Греції та Риму" містять навчальну та робочу програми, рекомендації з індивідуальної та самостійної роботи студентів, список джерел та літератури. Публікація допоможе студентам організувати підготовку до практичних занять з курсу "Історія Сстародавньої Греції та Риму".The methodological guide on the “History of Greece and Rome” involues the learning programme and syllabus, recommendations on individual and independent work, the list of sources and literature. The publication will help the students to prepare for their seminars and practical classes on History of Ancient Greece and Rome.
History of Greece and Rome : the methodological guide
Keywords: історія Греції та Риму; методичні рекомендації; History of Greece and Rome; methodological guide