Удосконалення фізичної підготовки студентів засобами кросфіту - Вольчинський, Анатолій Ярославович; Смаль, Ярослав А.; Малімон, Олександр Олександрович; Герасимюк, Петро Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичних рекомендаціях висвітлено значення і роль кросфіту з позиції поліпшення фізичної підготовки учасників освітнього процесу, підвищення мотивації до фізичного вдосконалення; розкрито основні питання організації, змісту та методики навчальних та самостійних занять студентів. Основні принципи й правила тренувань за розробленою авторами методикою дадуть змогу студентам не лише поліпшити свою фізичну підготовку, а й стимулюватимуть до здорового способу життя. Матеріал буде корисним для студентів та викладачів-тренерів.
Keywords: 378.016.796.41(072)