Консультативна діяльність психолога-практика у структурі підготовки фахівця - Кульчицька, А. В.; Kulchytska, A. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ін-т соц. та політ. психології АПН України, 2011)
Статтю присвячено чинникам та механізмам ефективної реалізації консультативної діяльності психологів. Проаналізовано концептуальні підходи до професійної підготовки психологів-практиків, обґрунтовано потребу ширшого застосування особистісного підходу та корекційної роботи в процесі їх підготовки. The article is devoted to the factors and mecha-nisms for efficient realization of consultative activities by psychologists. The concep-tual approaches for professional training of practicing psychologists are considered. The necessity of wider application of the data on individual approach and corrective work in the course of practicing psychologists training is underlined and grounded up.
Practicing Psychologists Consulting Activities in the Structure of Specialist Training
Keywords: особистість; особистісний підхід; психологічна корекція; соціальна перцепція; ідентифікація; рефлексія; емпатія; рersonality; approach; psychological correction; social perception; identification; reflection; empathy