Активний туризм у діяльності молодіжних пластунських організацій Західної України (20−30 рр. ХХ ст.) - Луцький, В.; Lutskiy, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті відзеркалюється туристично-краєзнавча діяльність у молодіжних пластунських організаціях “Пласт” й “Орли-КАУМ”. The article shows tourist regional land activity of youth scout organizations such as “Plast” and “Orly-KAUM”.
Active Tourism in the Activity of the Youth Plastunsky Organizations West Ukraine (20−30 yr. the ХХ Century)
Keywords: туристська регіональна діяльність; організація молодого розвідника; мандрівники; екскурсії; tourist regional land activity; youth scout organizations; travelers; the excursions