Загальне землезнавство - Мельнійчук, Михайло Михайлович; Білецький, Юрій Валентинович; Melniichuk, Mykhailo M.; Biletskyi, Yurii V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Методичні рекомендації містять 18 тем практичних робіт з різних розділів курсу. Для кожної роботи визначено тему та мету її проведення, подано теоретичний матеріал, у якому міститься інформація необхідна для виконання завдань. Методичні вказівки складені відповідно до програми курсу “Загальне землезнавство”, який передбачений навчальним планом для студентів денної та заочної форм навчання географічного факультету, що навчаються за напрямом підготовки 6.040104 – “Географія”.