Тести для самостійної роботи з вивчення англійської мови - Круглій, Олена Ростиславівна; Kruhlii, Olena R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Тести, запропоновані для самостійного опрацювання, мають суспільно-краєзнавчий характер і покликані розширити коло знань студента-міжнародника з принагідним поглибленням знань із англійської мови як основної мови. Методичне видання укладено згідно структури програми викладання англійської мови як основної мови студентам І курсу факультету міжнародних відносин (спеціальностей “Країнознавство”, “Міжнародні відносини”, “Міжнародні економічні відносини”, “Міжнародна інформація”). Тематика тестів для самостійного опрацювання тематично доповнює основні й індивідуальні модульні завдання. Методичні рекомендації можуть слугувати допоміжним матеріалом для поглибленого вивчення англійської мови студентам економічного, географічного, історичного спрямування студій.
Keywords: самостійна робота; тести; контроль знань; англійська мова