Стратегічне партнерство в міжнародних відносинах - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, Yevheniia B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Рецензована колективна монографія «Стратегічне партнерство в міжнародних відносинах» має оптимальну структуру, є цілісним й актуальним виданням, що здатне викликати інтерес до проблем міжнародно-політичного розвитку. Це монографічне дослідження актуальне, вирізняється високою новизною постановки та розв’язання проблеми. Мова монографії чітка, доступна, незважаючи на складність сформованої проблематики. Монографія представляє високу наукову цінність, її публікація вже сьогодні привернула увагу й викликала інтерес у всіх тих, хто цікавиться насущними проблемами міжнародно-політичного розвитку
Keywords: стратегічне партнерство