Особливості розвитку нових видів зв’язку в країнах Західної Європи - Мандрик, І. П.; Ольховик, Д. М.; Mandryk, I. P.; Olkhovik, D. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Дослідженно сучасну систему зв’язку країн Західної Європи. Виявлено чинники формування системи зв’язку в країнах регіону. Здійснено аналіз нових видів зв’язку, що розвиваються в цьому регіоні. Установлено основні проблеми розвитку галузі.The research of modern Western Europe communication system with selection of its main types is carried out. The factors of the communication system formation in the region is detected. The analysis of main communication types which developing in the region carried out. The major problems of the industry identified.
The Western Europe Countries Modern Communication System
Keywords: зв’язок; види зв’язку; поштовий зв'язок; стільниковий зв’язок; супутниковий зв’язок; пейджинговий зв’язок; оператор мобільного зв’язку; електронний зв’язок; communication; communication system; cellular; satellite; paging; mobile operator; electronic communication