Українсько-угорське транскордонне співробітництво у рамках Карпатського Єврорегіону - Лапшин, І. М.; Lapshyn, I. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У даній статті проаналізовано Українсько-угорське транскордонне співробітництво. Досліджено правові засади співпраці, її вплив на зовнішньоекономічну діяльність України та Угорщини, а також політика обох держав щодо національних меншин.

This article includes an analysis of the Ukrainian-Hungarian cross-border cooperation. The legal bases of cooperation and its impact on the foreign trade activities of Ukraine and Hungary, also the policies of both countries focused on national minorities.
Ukrainian-Hungarian transborder cooperation in the frames of the Carpathian Euroregion
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації та країнознавства Хмельницького національного університету
Keywords: Україна; Угорщина; транскордонне співробітництво; Карпатський єврорегіон; національні меншини; Ukraine; Hungary; cross-border cooperation; the Carpathian Euroregion; national minorities