Податкова звітність - Сафарова, Анна Таджидінівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У виданні узагальнено і розкрито сутність та зміст податкової звітності, подано методику складання податкової звітності за видами податків і зборів. Конспект лекцій розроблено відповідно до вимог стандартів вищої освіти з підготовки фахівців із метою надання допомоги у теоретичному вивченні дисципліни. Рекомендовано здобувачам освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньою програмою «Облік і оподаткування».
Keywords: податки; звітність; податкова звітність; декларація