Теорія соціального управління: програма вибіркової навчальної дисципліни - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: Змістовий модуль І. Теорія та історія соціального управління Змістовий модуль ІІ. Система соціального управління
Програма навчальної дисципліни «Теорія соціального управління» для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент та адміністрування» напряму підготовки 6.030301 «Менеджмент»
Keywords: соціальне управління