Хомюк Н. Л. Управління транскордонним співробітництвом: методичні вказівки до практичних занять - Хомюк, Наталія Леонідівна (My University, 2024)
Методичні рекомендації до практичних занять із освітнього компонента «Управління транскордонним співробітництвом» призначені допомогти здобувачам освіти опанувати теоретичний матеріал та містять питання для обговорення, тестові та ситуаційні завдання. Рекомендовано здобувачам освіти 3 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми Менеджмент освітнього ступеня бакалавр.
Keywords: управління транскордонним співробітництвом; єврорегіон; транскордонні проєкти; міжнародне територіальне співробітництво; 005:339.92(076.5)