Менеджмент організацій: методичні рекомендації до практичних занять - Хомюк, Наталія Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до практичних занять із освітнього компонента «Менеджмент організацій» призначені допомогти здобувачам освіти опанувати теоретичний матеріал та містять питання для обговорення, тестові та ситуаційні завдання й задачі. Рекомендовано студентам 3 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент для денної й заочної форм навчання освітньо-професійної програми Менеджмент освітнього рівня бакалавр.
Keywords: Менеджмент організацій; Організація; Управління витратами; Фінансовий менеджмент; 334.72:005(072)