Методика проведення занять з народознавства: робоча навчальна програма та методичні рекомендації з курсу - Іовхімчук, Наталія Володимирівна; Iovkhimchuk, Nataliia V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Вміщено дані про структуру курсу, планування лекційних та аудиторних занять, а також завдання самостійної роботи, варіанти контрольних робіт, питання до екзамену та ін. Рекомендовано студентам 3 курсу спеціальності 6.010100 “Дошкільна освіта”. Contains data on the structure of the course, planning lectures and practical classesas well as the independent work tasks, variants of tests, questions for the exam, and others. Recommended 3 rd year student of specialty 6.010100 "Preschool education".
Methodology of workof ethnology
Keywords: українське народознавство; національна символіка; побут населення України