Міжнародні валютно-фінансові відносини: силабус нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус нормативної навчальної дисципліни МІЖНАРОДНІ ВАЛЮТНО-ФІНАНСОВІ ВІДНОСИНИ підготовки бакалавра (на базі молодшого спеціаліста), галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, за освітньо-професійною програмою Фінанси і кредит (заочна форма).
Навчальний план 2021 р.
Keywords: міжнародні валютно-фінансові відносини