Електроніка: конспект лекцій - Кевшин, Андрій Григорович; Галян, Володимир Володимирович (My University, 2018)
У навчальному виданні поданий теоретичний матеріал згідно програми навчальної дисципліни «Електроніка» для студентів спеціальностей 014.08 «Середня освіта (Фізика)», 104 «Фізика та астрономія», 105 «Прикладна фізика та наноматеріали».
Рекомендовано для студентів, які навчаються за спеціальностями галузей Освіта/Педагогіка, Природничі науки, а також для інженерно-технічних спеціальностей у вишах, що вивчають модулі з даного предмету.
Keywords: електроніка; транзистори; випрямлячі; 539.2