Мотиви відвідування старшокласницями шкільних уроків фізкультури та ставлення до їх змісту . - Шевців, У. С.; Shevtsiv, U. S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
Робота присвячена вивченню ставлення школярок до традиційного змісту уроків фізичної культури та можливості їх змін шляхом упровадження в шкільні уроки шейпінгу, головною метою якого є формування фігури, що є важливим для дівчат-старшокласниць. The work is dedicated to learning the school girls’ attitude to the traditional contents of the physical culture lessons and the possibility of changing them by the introduction of shaping in the school lessons. The main purpose of the shaping is body forming, which is very important for elder school girls.
The Reasons of Attending the Physical Culture Lessons With Elder School Girls and Their Attitude to the Contents.
Keywords: урок фізичної культури; фізичне вдосконалення; старшокласниці; анкетування; шейпінг; позитивні результати; physical culture lesson; physical improvement; elder school girls; survey; shaping; positiv results