Комп’ютеризована система з біологічним зворотним зв’язком НUBER-360 MD у технологіях фізичної реабілітації, оздоровлення й спорту - Попадюха, Юрій Андрійович; Popadiukha, Yuriy (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто особливості застосування системи НUBER-360 MD для забезпечення реабілітаційних й оздоровчих технологій, підготовки спортсменів. Мета роботи – аналіз функціональних і конструктивних особливостей системи НUBER-360 MD для забезпечення фізичної реабілітації, оздоровлення, профілактики захворювань і травм опорно-рухового апарату, підготовки спортсменів. In the article the features of application of HUBER-360 MD system for ensuring of rehabilitation and health technologies, training of athletes was examined. The objective of the study is to analyze the functional and structural features of the HUBER-360 MD system in order to provide physical rehabilitation, recreation, prevention of diseases and injuries of the musculoskeletal system, preparation of athletes.
Computerized System with Biological Feedback HUBER-360 MD in Technologies of Physical Rehabilitation, Recreation and Sport
Keywords: опорно-руховий апарат; фізична реабілітація; травми; технічні засоби; захворювання; оздоровлення; профілактика; біологічний зворотний зв’язок; musculoskeletal system; physical rehabilitation; injuries; facilities; disease; rehabilitation; prevention; biofeedback