Специфіка організації самостійної роботи вихованців позашкільного навчального закладу під час здійснення конкурсної діяльністі - Бабула, Ірина Ігорівна; Калугіна, Ірина Миколаївна; Babula, I.I.; Kalugina, I. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
У статті зосереджено увагу на специфіці організації виставково-конкурсної діяльності в аспекті інтелектуальних заходів науково-технічного напряму як однієї з форм організації самостійної роботи учнівської молоді позашкільного навчального закладу.The article is focused on the specifics of exhibition-competition activities organization in the aspect of intellectual events of scientific and technical direction as a form of independent work organization for pupils from extracurricular educational establishment.
Specifics of independent work organization of pupils from extracurricular educational establishments during realization of competition activities
Бабула Ірина Ігорівна - заступник директора з навчально-методичної роботи, Калугіна Ірина Миколаївна - методист ЦНТТУМ
Keywords: Cамостійна робота; independent work; конкурсна діяльність; competition activities; науково-технічна творчість; scientific and technical activity; організаційні форми роботи вихованців; organizational forms of pupil's activities; позашкільний навчальний заклад; extracurricular educational establishment