Методика і практикум роботи з інструментальним ансамблем (заочна форма): робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістра - Сточанська, Мирослава Петрівна; Дзяман, Зінаїда Василівна; Stochanska, Myroslava P.; Dziaman, Zinaida V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни «Методика і практикум роботи з інструментальним ансамблем» для студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» . За напрямом підготовки 0202 «Мистецтво»
Keywords: інструментальний ансамбль; репертуар; аранжування; обробка; перекладення; партитура; репетиція; музичні інструменти; instrumental ensemble; repertoire; arrangement; music adaptation; transcription; score; rehearsal; musical instruments