Корекційно-реабілітаційна практика - Коць, Михайло Онисимович (My University, 2024)
Метою корекційно-реабілітаційної практики є: поглиблення теоретичних знань, які здобувачі освіти отримали протягом навчанні в університеті; формування у здобувачів освіти вмінь та навичок розробки та впровадження психокорекційної роботи, оволодіння методами та формами її проведення; здобувачів освіти з основними формами та напрямками роботи психолога; спостереження та участь за проведенням консультативної, психокорекційної та просвітницької роботи психолога. Освітній компонент є нормативним курсом циклу професійної та практичної підготовки фахівця, одним із тих, які зорієнтовані на психологічну діагностику та корекцію. Він покликаний апробувати отримані теоретичні знання на практиці. Пререквізити: загальна психологія, психодіагностика, вікова психологія, педагогіка, педагогічна психологія, пропедевтична практика, педагогічна (виробнича) практика. Постреквізити: превентивна практика, асистентська-науково-педагогічна практика. Предмет вивчення – особистість клієнта, корекція, реабілітація.
Keywords: практика; корекція; реабілітація