Преса як комунікація: від найдавніших часів – до сучасності - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Львівська національна наукова бібліотека України імені В. Стефаника, 2013)
У статті розглядається історія преси у контексті масової комунікації.The article deals with the history of the press in the context of mass communication.
Media as Communication: from ancient times - to the present
Keywords: преса; комунікація; історія; публіцистичність; інформація; media communication; history; publicistic; information