Праці професорсько-викладацького складу кафедри міжнародних економічних відносин та управління проектами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки : бібліогр. покажч. до 20-річчя ювілею кафедри - Сидорук, Інна Петрівна; Павліха, Наталія Володимирівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Бібліографічний покажчик підготовлено до ювілею кафедри міжнародних економічних відносин та управління проектами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Уміщено бібліографію праць науковців з періоду заснування кафедри (1998-2018 рр.). Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; 378.4(477.82)СНУ(01)