Тріангуляція системи Tl–Sn–Sе - Малаховська, Т. О.; Янкович, О. М.; Сабов, М. Ю.; Переш, Є. Ю.; Malakhovska, T. O.; Jankovich, O. M.; Sabov, M. Yu; Peresh, E. Yu. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Проведено тріангуляцію системи Tl–Sn–Sе, на основі чого встановлено квазібінарні перерізи та розроблено план дослідження фазових рівноваг у цій системі. The triangulation of the Tl–Sn–Sе system carried out according to the literature data. Established that it’s necessary maximally 3 experimental points investigate to establishing the quasibinaries of this system.
Triangulation of the Tl–Sn–Se System.
Keywords: тріангуляція; квазібінарний переріз; однотемпературний синтез; рентгенівський фазовий аналіз (РФА); triangulation; kvazibinar section; synthesis; x-ray phase analysis (PPA)